Ungerne stolte af dem

Facebooklinkedin

Ungerne er mit et og alt. Og selvfølgelig også min kæreste 🙂 Han er jo ungernes far, og vi elsker hinanden meget højt, selvom der i vores forhold også kan være uenigheder 🙂

Men jeg er glad og stolt af at vores børn ikke er skilsmisse børn, som mange af deres skolekammerater er. Vi har selvfølgelig været det hele igennem, hvorfor har jeg ikke en papfar ligesom Otto fra klassen, hvorfor har jeg ikke 8 bedsteforældre ligesom Margrethe fra 0. klasse. Men der må jeg jo fortælle dem, at det er heller ikke altid lykken at få flere gaver fra flere forskellige til fødselsdag og jul. Det er jo det de måler det op imod, men så er ens forældre ikke i samme hus. Så kom det lidt i perspektiv.

Nårhh tilbage til ungerne, som alle andre mødre har jeg jo jordens smukkeste og dejligste unger. Elsker dem 🙂

For 3 år siden løb jeg 2 halv maratoner 🙂 det ene var broløbet (Storebælt) og det andet var Knuthenborg Safari park. Der tog jeg min mor og ungerne med ned, så kunne de lege i parken mens jeg løb. Og bagefter tog vi alle sammen rundt sammen inden vi vendte snuden hjemad igen 🙂 Vi bor nemlig ca 120 km fra Knuthenborg Safari Park, så det er ikke så tit vi kører derned. Selvom jeg faktisk synes det er et ret dejligt sted på en god sommerdag, hvor der ikke er for varmt, da man jo det meste af tiden kører rundt. Men her de senere år, har de fået udvidet legepladsen og med vandland, så det skal jo være så varmt så det også er interessant.

De 2 andre billeder er skolefoto fra 2016, de nyeste skolefotos af ungerne.

DELÆKREUNGER.DK 🙂 UNGERNE 🙂

ER JERES UNGER OGSÅ LÆKRE?

Hver dag glæder jeg mig til jeg har fri så jeg kan være sammen med dem 🙂

Jeg har tidligere fortalt om Nannas ynglings legeplads, her. Og klipning og diskofest, her.

Anne 🙂

Skriv et svar