Bornholm – hammertrail 2018

Facebooklinkedin

Ja, vi skal til Bornholm i år, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har begivet mig ud på at jeg vil deltage i Hammertrail 2018 på 25 km distancen. Og i stedet for jeg bruger en masse penge og tager alene til Bornholm. Så tager vi alle 4 + min mor derover i 10 dage omkring Hammertrail.

Vi har lånt min moster sommerhus og fået nogle vildt billige færgebilletter, så jeg glæder mig meget. Så tager vi også cykler med, Morten skal ud og race på sin racercykel og ungerne og jeg kan tage lidt småture 🙂

Jeg har kun været på Bornholm en gang før i mit liv, og unger har aldrig været der. Så jeg håber på lækkert vejr og nogle helt fantastisk dage på Bornholm.

Så jeg er jo begyndt på lidt mere træning, og var af sted i går på Højderygstien ved Odsherred, på en træning med løbeklubben. Desværre var vi kun 3 der kunne deltage i går, men selvom vi kun var 3, var det pisse hyggeligt.

Kan man blive afhængig af trailløb 🙂

Tog et par billeder, for at vise hvor lidt udsigt vi havde pga tågen 🙂

Det blev til 16 km, skal lige siges, at det går ikke særlig hurtigt, det er oplevelsen der betyder alt.

Lige et par billeder fra nogle af vores ture sidste år 🙂

2 x Reersø, den ene gang var der mere vand end den anden dag 🙂 Reersø kan jeg rigtig godt lide, så kan jeg også godt lide Røsnæs.

I kampen om at vænne mig til dette trail-løb har jeg meldt mig til DGI cross løb her i vinter. Det er 5 gange i løbet af vinter månederne man skal ud og løbe 3, 6 eller 9 km på forskellige destinationer. Jeg har selvfølgelig valgt 9 km, og jer der kender mig, havde regnet det ud. Jeg er virkelig dårlig til at begrænse mig 🙂

Det er hårdt, men som sagt tidligere er det ikke noget med at komme først, nyd det, brug det til træning oh vær klar til Bornholm 🙂

 

🙂 Anne

 

Skriv et svar