Far i London – Biftur med ungerne

Facebooklinkedin

Hvert år er der tradition for at Morten tager til London og ser NFL sammen med 5 kammerater. Det må han også gerne. Og ungerne og jeg nyder en weekend hvor vi kan hygge med nogle andre ting end når vi alle er hjemme 🙂

Mændene nød jo turen som sædvanligt. Og havde deres udfordringer som man nu har når man er 6 gutter af sted. Men alt i alt lød det som en fantastisk tur, så det er dejligt.

Udklip fra hjemmeside:

Se NFL i London

En gang om året har du mulighed for at opleve NFL – amerikansk fodbold – i London. NFL kampen i London er den eneste NFL kamp, der spilles i Europa, og har du garanti for et fyldt stadion og en euroforisk stemning. Du får billetter ved at registrere dig, og det bliver derefter afgjort ved en lodtrækning, hvem der får lov at købe billetterne. Kampen spilles på Wembley Stadium, og hvis du er en af de heldige oplever du masser af glade fans, veldrejede cheerleaders og en fantastisk stemning.

Derhjemme

Men os derhjemme vi havde meget travlt i år, i forhold til hvad vi plejer. Det var lige pludselig blevet en af de weekender hvor der var nogle arrangementer som man bare skal møde op til. Emil skulle spille fodbold om søndagen. Og på hans niveau er det jo en hel formiddag eller eftermiddag, hvor de spiller 4-5 kampe, sådan en lille turnering. Så det skulle vi til, han er målmand og han elsker det. Det skulle have været ude af byen, men heldigvis, til vores held, blev det ændret så det blev i Ruds Vedby. Det er bare meget nemmere, for så behøver man ikke pakke bilen fuldstændig. Hvis der er noget der mangler suser man bare hjem efter det.

Lørdag går Nanna til svømning om formiddagen. Så pludselig var der kun lørdag eftermiddag til den biograftur jeg havde lovet dem. 🙂 Så lørdag eftermiddag strøg vi til Slagelse og så Biler 3.

Se Trailer her,  den er klart værd at anbefale. Jeg synes den var rigtig sød og go som en børnefilm nu skal være. Ungerne kunne også godt lide det. Og denne gang blev bif-turen også dejlig billig. For jeg havde selv lavet mikropopcorn i en Tupperware og slikposer til os alle hjemme fra, samt hjemme købte sodavand. Så min rygsæk var fyldt med lækkerier, og det synes ungerne faktisk var meget sjovt 🙂

Fødselsdag

Derudover havde Nanna fødselsdag om mandagen, og når man er medlem (som for øvrigt er gratis) af VIP klubben, så kommer man gratis i biffen, hvis det er en dag i ugen inden eller efter sin fødselsdag, så jeg betalte kun billetter til Emil og jeg.

Men når vi nu er ved fødselsdagen, så var det sidste projekt jo i denne weekend, at få Nanna godt ind i hendes 7. år, mandag, og Morten kom først hjem mandag aften, så Mormor kom selvfølgelig på besøg, så vi kunne hente morgenbrød og dække fint op og fejre den unge dame med maner.

Og hun var glad.

I kan altid se mere om Nannas fødselsdag her

Har I nogle gode og hyggelige fødselsdags traditioner, så vil jeg da gerne høre om dem 🙂

 

🙂 Anne

Skriv et svar