Frisøren, Vinter klip :-) og disko fest

Facebooklinkedin

I fredags skulle vi alle en tur til frisøren og bagefter skulle ungerne til diskofest. Vi bruger Salon Carlsen i Høng, og er super glade for det. Drengene trængte virkelig, deres hår var virkelig blevet langt, de skulle nok have været klippet i hvert fald en uge før. Men det blev i fredags.

Nanna og jeg blev klippet først, og jeg fik også ordnet bryn, som virkelig også var tiltrængt.

Vi fik begge et godt stykke af og Nanna fik klippet en hel fletning af.

 

Nanna nyder at sidde i frisørstolen og blive nusset i håret. Men når hun har siddet der i 15 min, så må hun gerne snart være færdig 🙂 Så de hårelastikker og fletninger jeg har skrevet om før, er ikke lige aktuelle lige nu 🙂

Som sagt fik jeg ordnet bryn med varm voks, første gang jeg prøver det, men absolut ikke sidste gang, selvom jeg så noget mishandlet ud lige bagefter. Se her.

Kan I se hvor rød jeg var…… måske lidt svært at se på dette billede 🙂

Efter frisøren skulle ungerne til disko fest på skolen, de havde virkelig glædet sig, og vores hus og humøret var rimelig oppe at køre lige inden vi skulle afsted.

De hyggede sig og drak en masse sodavand og spiste en masse popcorn og guf, så aftenen var lige som den skulle være 🙂

 

🙂 Anne

 

Skriv et svar