Hudlægen igen

Facebooklinkedin

EKSEM!!!

I mit blog indlæg her, skrev jeg om min eksem. Og jeg havde været hos en ny hudlæge, der var meget sød og alle sygeplejerskerne var også søde. Jeg blev indstillet til en udredning. Den udredning var jeg til nogle måneder efter. Der fik jeg disse klistermærker på ryggen, som jeg skulle have på i 2 døgn. Derefter skulle der gå 5 dage yderligere. Så skulle jeg op til sygeplejersken så hun kunne se hvad jeg havde slået ud af 🙂

Sådan her så det ud efter 2 døgn, hvor jeg fik plasteret af 🙂 Den nederste prik er en kontrol prik, den skal være der, og den prik ovre i venstre side er nikkel. Den vidste jeg godt ville komme.

Så er dette efter en uge, fik lige Morten til at tegne linierne op i løbet af ugen, for de skulle kunnes ses når jeg skulle op til lægen igen.

Det er stadig kun nikkel og kontrol prikken der er udslag på.

Så desværre fik jeg ikke mere ud af det. Udover at jeg kunne få lov til at gå en uge uden bad, for jeg måtte ikke få vand på ryggen. 🙂 Det er ikke så tit man prøver det.

OPFØLGNING:

Lige en opfølgning mere, for nu er det ved at være mange måneder siden jeg fik lavet denne udredning, og min eksem er desværre blusset lidt op igen, men nu har jeg cremen der kan tage det, så jeg tager det nu i opløbet.

🙂 Anne

Skriv et svar