Hvem er jeg!!! – Annes-blog

Facebooklinkedin

I oktober måned sidste år var jeg på blog kursus i TL KBH, det var det andet kursus. På det første var jeg bare vildt nysgerrig hvad det var at blogge og jeg havde en masse tanker oppe i hovedet, som jeg tænkte jeg måske kunne få ud af at sidde og blogge. Det første kursus var så inspirerende at jeg drønede hjem og købte mig en blog med det samme. Fedt tænkte jeg det er lige mig. Annes-blog var født 🙂

Så fik jeg skrevet lidt indlæg her på siden, og nogle gange får jeg skrevet mere end andre gange 🙂

Men jeg kan faktisk godt lide tanken om at jeg har Annes-blog.

Men så i oktober måned havde de et opfølgnings kursus, som jeg hoppede på.

Her er udsigten inde fra mødelokalet inde på TL KBH, det er midt inde i byen, fed lokation 🙂

Jeg kunne kigge lige ned på min bil. Men det er virkelig peberet at holde derinde en hel dag 🙂 Men det har virkelig været nogle gode kurser 🙂

Anden gang jeg skulle derind, blev vi bedt om at skrive et blog indlæg derinde, om hvem vi er og hvad vi ville med at blogge – Jeg fik aldrig udgivet det, men tænker det er tid nu….. Så her nedenunder er mit resultat.

_________________________________________________________________________

Ny blogger – Hvordan bliver man en god blogger?

Jeg er ny blogger. Jeg vil blogge om mit liv, min hverdag og hvad kan du så få ud af det?

Ja, jeg håber på at jeg kan inspirere jer, og dele ud af både gode og dårlige erfaringer omkring hverdagen, livet med børn, madplaner og 8andre ting som muligvis kan gøre hverdagen mere nem og overskuelig. Så alle i husstanden får et dejligt og lykkeligt liv. Det er meget stort og uoverskueligt, men i min hverdag er det de små ting der gør at vores liv glider så godt og nemt som muligt, samtidig med at man får sat grænserne, så alle kan være i det i mange år.

Jeg har en pige på 6 år og en dreng på 8, og når vi kommer hjem fra arbejde og skole, så er der lektier, hygge, aftensmad, bad, børste tænder og vores godnat ritual, derudover vil de også rigtig gerne se tv, Ipad og playstation, og når man skal nå alle disse ting så er der altså ikke særlig mange timer at gøre det på. Så det kræver noget af en struktureret hverdag, for ellers ender det ud i diskutioner og sure miner fra alle.

Jeg har før skrevet om at min datter gerne ville have krøllet hår (se det her). Og det er en af de hverdagsting, jeg nogen gange prioriterer fremfor altid at sige til hende, jeg skal altså støvsuge. Så må den krøller på nannastøvsugning vente til jeg har hygget om min datter, i de ca. 10-15 min hun lige kræver af mig, for så har hun fået opmærksomhed den dag. 🙂 Det kan også godt være at det er den dag maden bliver 15 min senere end tidsplanen egentlig startede ud med, men det er sådan vi får hverdagen til at glide og vi alle kan gå i seng og sige det har været en god dag.

Anne 🙂

__________________________________________________________________________

Annes-blog hvad synes i?

🙂

 

Skriv et svar