Kampen mod kiloene

Facebooklinkedin

I januar begyndte jeg kampen mod kiloene. Mente helt bestemt at jeg var klar, startede op sammen med en lukket facebook gruppe. men det viste sig hurtigt, at min sukkertrang overvandt fornuften.

Men jeg mistede ikke modet, så jeg investerede i Mascha Vangs bog, og begyndte på den med fornyet energi i marts. Det blev en succes, jeg havde stadig lidt problemer med min sukkertrang. Men fik lige en boost på kiloene, så jeg tabte 3-4 kg på 4 uger, det var rart, så var motivationen helt i top.

Mascha Vangs bog kan klart anbefales, hvis du vil se hurtige resultater. Jeg synes den er god og anbefalingsværdig, hvis du ikke har de store krav til kost. Kosten er meget uopfindsom, men hvis du selv retter lidt på det, kan det sagtens blive spændende. Jeg købte den, men hvis du låne den på biblioteket, er det klart en mulighed. Måske vil jeg tage den frem igen på et tidspunkt. Men jeg er ikke helt sikker, overvejer faktisk at tage nogle af hendes opskrifter frem igen. F.eks smooties, proteinpandekager 🙂

SENSE

Derefter begyndte jeg igen på sense, mere motiveret end nogen sinde, se mit oplæg her.

Jeg synes faktisk sense kostprincipperne passede rigtig godt til mig og jeg er begyndt at holde af dem. Jeg må jo spise en masse lækker mad, og med en smule forberedelse, så er det ikke så kompliceret.

Inden sommerferie kom jeg helt ned på 5,2 tabte kilo, og jeg var helt oppe at køre. Så holdte vi sommerferie og jeg spiste alle de chips og slik jeg havde lyst til i 3 uger. 3 kg på, men jeg var tilbage efter ferien og har været tilbage i knap 2 uger……. de 5 tabte kilo rundede jeg i dag. JUHUU!!!!

SE HER……. JUBIII.

KAMPEN MOD KILOENE

Synes virkelig at det er et flot billede 🙂

Motivation i højsæde.

Jeg fortsætter 🙂

🙂 Anne

Skriv et svar