Loge

Facebooklinkedin

For ca. 4-5 år siden blev jeg spurgt af en daværende veninde om jeg kunne tænke mig at være med i en pige-loge. Det lød pisse fedt, så det sagde jeg med det samme ja til. Og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det.

Vi mødtes 2 gange om året, og lavede alle mulige forskellige ting sammen, både fysisk, mentalt og en masse tøsesnak om alt. Mænd, kærester, affærer, børn, delebørn, arbejde, træning, mad – Simpelthen alt. Det var årets højdepunkt hver gang, og det var kun der arrangeret dagen, som vidste hvad vi skulle. Så det var spænding og mod, vi alle tog med på disse dage. Hele dagen skulle man regne med, for de fleste gange startede vi ca kl. 10-11 tiden og sluttede med bytur om aftenen.

Men det var alt for fedt at være sammen med de 7-8 tøser 2 gange om året.

Ophør

For ca. 4 mdr siden meddelte 4 af dem at de gerne ville ud af denne loge, desværre til stor ærgrelse for os tilbageværende. Men os der var tilbage, besluttede os hurtigt for at føre dette koncept videre med en pige loge.

Her er et par billeder fra dem gamle loge. Den dag, var vi ude og cykle/løbe 12 km, hård dag, men pisse fed. Derefter fik vi en goody bag fra Matas, med mange flotte produkter. Bad og drinks og ud og spise til aften.

Nu er vi den nye loge, vi startede 4 tøser, og om en måned holder vi vores første ryste sammen møde/drinksaften og der er vi 7 stk. Glæder mig så meget. Der skal der aftales hvem der arrangerer de næste arrangementer, samt datoer for dem.

Glæder mig helt vildt til det starter op igen. Alle indbetaler 100 kr hver måned, så dagen koster ikke noget. Det er det bedste ved det hele, man kan bare nyde det, uden at tænke på om man har råd til det. 🙂

Anne 🙂

 

Skriv et svar