1. Maj – Fri??

Facebooklinkedin

Maj – 1. Maj – har du fri??

Ja, i mine unge dage, nu er jeg jo ved at komme op i årene 🙂 Der havde alle fri d. 1. Maj. Men det er vist meget blandet i dag.

På mit arbejde har vi ikke fri. Men Morten har fri på hans arbejde, selvom han rent faktisk ikke er håndværker mere. Nogle har fri fra kl. 12, mens mine børns skole er i skole hele dagen. Så der er ingen rettesnor man kan gå efter mere 🙂

Men ligegyldig om du har fri, er på arbejde eller i skole, så har de jo i dag, lovet at foråret er på vej, altså i hvert fald i denne uge og kommende weekend. Og det glæder jeg mig helt vildt til.

Udsigt fra skrivebordet
Udsigten fra skrivebordet på jobbet

 

Jeg synes vi trænger til varmere vejr og masser af sol, så man kan få noget energi igen. Fra mit skrivebord, ser det altså ud som om det blæser en del i dag, men solen er fremme og det er jo det der giver energi 🙂

Vores kommende weekend står på familie arrangement. Et årligt arrangement med min fars familie, som vi næsten kun ser den ene gang om året, men det plejer at være super hyggeligt, og ungerne plejer at kunne lege helt vildt godt sammen, selvom de kun ser hinanden den ene gang om året.

Min far, min fætter og kusines far og vores alle sammens farfar, er alle 3 døde for nogle år siden, og i stedet for at holde et julearrangement hvor alle har travlt med de familiemedlemmer der stadig er i live, besluttede vi os for nogle år siden at rykke det til Maj måned, hvor vi bruger en lørdag sammen, mødes om eftermiddagen til kaffe og kage og spiser aftensmad sammen, og så skiftes vi til at lægge hus til.

Så det er altså på lørdag, hos min søster, og jeg ved allerede nu at det bliver en super hyggelig eftermiddag og aften, og de har jo lovet godt vejr, så jeg har store forventninger til at vejret er helt i top.

Skriv et svar