Nanna blev 7 år

Facebooklinkedin

D. 2. Oktober blev Nanna 7 år, og hun havde valgt at hun ville i legejunglen i Slagelse med sine veninder. Vi siger så når vi tager ud i byen til fest, så får man kun lov til at invitere omkring 5-6 veninder, ellers synes jeg det bliver for dyrt. Selvom de “kun” var 6 med Nanna, er det stadig pænt dyrt synes jeg. Men det var det hun ville i år, så det fik hun lov til.

Det er så fedt når de bare hygger sig, og det gjorde de virkelig.

Jeg vælger altid i legejunglen (har holdt fødselsdag der før) bare at reserverer et bord, uden at bestille nogen fødselsdagspakker. Så betaler jeg for indgangen til ungerne, tager min egen mad med, og køber saftevand til ungerne mens vi er der. Det synes jeg er bedst.

Så når man møder op så har de serveret et bord til os, og sat flag op og en tegning med navn og alder på fødselaren. Det er sku nemt og dejligt at kunne møde op og gå hjem også er der ingen rengøring og oprydning 🙂

Nanna havde en helt fantastisk dag og nød alle gaverne.

A 🙂

Skriv et svar