Nyt i min hækle verden

Facebooklinkedin

Hækle, det er jeg sørme også blevet vild med.

Troede aldrig at det ville fange mig så meget, men det gør det 🙂 Jeg kobler helt af, og lukker mig fuldstændig inde i det hækleri jeg har gang i. Det er lige før jeg overhovedet ikke kan følge med i et tv program samtidig. Det skal i hvert fald være noget dansk noget, og noget man ikke behøver følge 100 % med i. Men jeg føler slet ikke jeg har behov for at tv’et kører samtidig. Det er en befrielse.

Det er super fedt, jeg har en veninde der bestilte en suttesnor med elefant på, så måtte jeg jo i gang med det. Jg har købt enkelte hækle bøger, men må tilstå at jeg har ikke åbnet de bøger meget. Jeg finder alle mine hækleopskrifter på nettet. Der er mange gratis på forskellige blogs og hjemmesider. Det er super godt, så lad være med at investerer i bøger. Youtube bruger jeg også meget.

Denne suttesnor er fundet: Her denne blog leder en videre til andre sider, som denne her. Denne hæklede jeg denne fra, men brugte kun 15 lm i toppen 🙂

Dyrehovedet fandt jeg her

Den kom til at se således ud. Men jeg synes den var lidt løs og ikke fast nok, så jeg søgte videre og fandt ud af mange lavede en kant på, så det gjorde jeg også 🙂 Den opskrift fandt jeg her. Den hedder garngrammatik, det er klart en side jeg vil anbefale. Super vejledninger og gode illustrationer. Nemt at gå til.

AT HÆKLE ER FEDT 🙂

Til jul hæklede jeg et tæppe til min niece Mathilde med tilhørende pude, så billederne 🙂 Er meget stolt af det. Det hedder et zigzag mønster. Det Google jeg også og fandt mange gratis vejledninger.

Tidligere har jeg skrevet om hårelastik til Nanna, se her.

🙂 Anne

 

Skriv et svar