Operation kløe i hovedbunden

Facebooklinkedin

Kløe i hovedbunden

Nanna lider sådan af kløe i hovedbunden, først troede vi at hun havde lus. Men efter utallige gennemgang af hendes hår og en tur hos frisøren, som jo ikke klipper hvis der er lus i håret. Så må vi konstaterer at hun ingen lus har. What to do!!

Matas måtte have et besøg, synes generelt at Matas har ret kompetente medarbejdere. Heldigvis stødte vi også på en den dag. 🙂

Hun var uddannet frisør og stod nu i Matas, hun havde en shampoo som måske ville hjælpe. Denne her:

Så den røg i kurven og med hjem til os. Den er en lille smule ligesom en kur, for når man har gnedet den ind i håret, skal den sidde i, i 4-5 minutter før vi skyller ud. Den søde ekspedient i Matas sagde også at vi burde gøre det 2 gange efter hinanden i samme bad, men Nannas tålmodighed er ikke til 2 gange, så vi har faktisk kun gjort det en gang, og her efter 3-4 dage siger hun at det hjælper en lille smule. Nanna er 8 år, og der er meget fut i hende, så det med at stå og vente på at shampooen må blive skyllet ud, det er ikke det store hit.

Resultat

Jeg kan næsten ikke få armene ned, det er jo fantastisk, for hun kløede så hårdt så hun sagtens kunne klø hul. Det var ret voldsomt.

Det er lidt koldt at stå ude på badeværelset i 4-5 minutter, uden varmt vand, men hun klarer det flot. 🙂

Så jeg håber og krydser fingre for at dette shampoo hjælper hende og hun kan komme af med det. Vi fortsætter operation kløe i hovedbunden 🙂 Alternativet hvis det ikke hjælper så nævnte ekspedienten svamp i hovedbunden. Så håber virkelig det bare er det her.

🙂 A.

Læs også om Nannas hår her

Skriv et svar