Operation minus de sidste 10 kg

Facebooklinkedin

Operation minus de sidste 10 kg

Minus 10 kg gik i gang d. 2/1-18, ved godt det måske er lidt vildt og overilet lige at starte d. 2/1, men  det var en tirsdag og jeg synes at motivationen og forarbejdet var i top. Så nu skal det være 🙂

Som beskrevet før, har jeg en hang til Sense-kost, se tidligere indlæg. Så d. 2/1-18 startede jeg igen. Motivationen kom af at jeg er med i den facebook gruppe (Sense med Audrey Castañeda), det er en lukket gruppe. Men engang imellem lukker hun dem der har anmodet om medlemskab ind. Og der motiverer folk virkelig hinanden, og Audrey starter engang imellem sådan et forløb om med en af bøgerne, så man følges ad med kostplanerne. Det synes jeg er meget fedt. Så d. 2/1 startede vi op med den bog der hedder 2 nemme uger med sense, som jeg købte i sommers.

Mit problem eller udfordring i dette her, det er at jeg er super god til at lave madpakke i hverdagene, når jeg skal på arbejde. Men weekenderne gider jeg ikke lave madpakke og står lang tid med maden, så der bliver det sådan noget tilfældig, og det duer ikke. Så taber man sig ikke.

Vejedagen er tirsdag, så jeg glæder mig til i morgen, eller gør jeg 🙂 I morgen er det vejedag igen og her de sidste 3 dage, har jeg virkelig spist for meget af al det usunde, så det bliver spændende.

Men jeg må op på hesten igen, så lige nu er jeg i gang med min morgenmad, som er peberfrugt med hytteost 🙂 Det kan jeg sku godt lide, bare med masser af salt og peber på 🙂

Den nye sense bog

Det er nogle af die bøger jeg har. Men du behøver ikke bøger for at starte op, det kan sagtens gøres uden. Der er både instruktionsvideoer og opskrifter overalt på nettet, sense-kost, youtube, på diverse blogs, bare Google sense kost

Her er der nogle billeder af det jeg har spist i de sidste 3 uger, som er fordelt p den rigtige måde 🙂

 

Hvordan ser din januar form ud? 🙂

🙂 Anne

 

Skriv et svar