Påskeferie

Facebooklinkedin

 Påskeferie

Ja, så er det jo påskeferie. Eller snarere snart påskeferie, lige denne arbejdsdag, så holder jeg påskeferie. De sidste 3 dage har ungerne holdt påskeferie oppe hos mormor, så vi kunne arbejde. Men det er vildt hvad der sker oppe i hovedet på en når ungerne bliver afsat. Så mener ens hjerne at der skal ske en masse ting, og der er næsten ikke timer nok.

Da jeg i lørdags skulle til at planlægge hvad der skulle ske efter ungerne var afleveret i Nordsjælland hos mormor søndag, gik min hjerne helt i selvsving. Træning mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag, ind på hjemmesiden og tilmelde mig alle de hold, for det skulle jeg da nå.

Derudover skulle jeg handle alle de praktiske ting, som jeg ikke når i hverdagene. Skulle op i Normal og have forskellige praktiske ting, rengøringsmidler, neglefile osv. Skulle en tur i Jysk, for de havde 30-40 procent de 3 dage før påskeferien, samt alene tid med kæresten skulle der også være plads til. Tøjvask nu hvor ungerne ikke var hjemme og vi kunne fylde hele huset med tørretøj. Og der skulle også laves lækker sensemad, så vi ikke fyldte os med al det usunde. Alt dette imens jeg også skal være på arbejde fra kl. 7-16……. Hmmm, da mandag morgen kom var jeg allerede svedt over al det jeg skulle nå. Eller rettere sagt min hjerne fortalte mig at jeg burde kunne nå.

Fornuften træder ind

Mandag morgen vågnede jeg op til virkeligheden og blev nødt til at træde hårdt i gulvet og sige STOP HJERNE, jeg vil ikke……. Så jeg gik ind og rettede træningen lidt, ikke træning hverdag. Og rettede lidt på opgaverne, så jeg ikke har et fuldstændig clean hus i disse dage og tøjvasken må komme når der var tid til det. Det resulterede i at vi havde en eftermiddag igår hvor vi fik handlet alle de nye dyner og puder der nu skal til i en familie som vores i Jysk. Og vi fik det til en rigtig god pris. Det er smadder dyrt, men når der er 30-40 procent rabat hjælper det på det 🙂

Så i dag efter arbejde skal jeg lige forbi normal igen, der er noget der skal byttes. Derefter tager jeg træningen, 2 timer i træk, men elsker disse timer, så det skulle der være plads til i dag. Mens kæresten ser fodbold. 🙂

I morgen skal vi efter at vi har sovet længe til Nordsjælland og hente ungerne hos mormor. Det glæder jeg mig også til.

Også står den ellers på påskeferie med min dejlige familie 🙂

God påske til alle.

Skal I lave noget spændende i Jeres påskeferie? Hvis I altså har sådan en 🙂

Anne.

Skriv et svar