Påskeferien er slut

Facebooklinkedin

Så er påskeferien slut, min blev lidt forlænget med et par dage efter påsken, og jeg nød dagene.

Men jeg skylder jer lige en opdatering på mine mange planer for påsken. Som jeg skrev i mit tidligere oplæg om påskeferien. Se her.

De 3 første dage inden påsken, der var vi jo stadig på arbejde og havde en masse opgaver der skulle ordnes nu ungerne ikke var hjemme. Og det var nogle rigtig dejlige dage, hvor vi nåede det hele. Træningen og indkøb i Jysk gik som det skulle, så hele familien fik nye dyner og puder. Og jeg er den heldige vinder af en stor dobbelt vinterdyne helt for mig selv 🙂 Vi har haft en dobbeltdyne altid, men Morten får altid lov til at sove uden dyne, for jeg har svært ved at dele når jeg sover. Så denne gang købte vi en tynd sommerdyne enkelt til ham, da han altid har det varmt, og den store varme til mig, da jeg altid fryser. 🙂

Ser den ikke bare go ud min dejlige varme dyne 🙂

Da ungerne kom hjem igen torsdag havde vi ikke planlagt det store. Vi havde en tur i biffen, jeg skulle jumpe en par gange og så havde vi en påskefrokost lørdag, resten af tiden var bare familiehygge og lige hvad vi havde lyst til og det gik rigtig godt.

Jumping fitness:

Jeg går til Jumping fitness de dage/uger hvor det passer i familielivet og jeg elsker det. Se fitness centerets program her.

Så påsken blev nydt i fulde drag af alle i familien, og ungerne fik også tid til legekammerater 🙂

Rigtig god mandag til jer alle.

Har I haft nogle gode dage? Med eller uden arbejde 🙂

🙂 Anne

 

 

Skriv et svar