sprutte, suttesnor og ny blæksprutte

Facebooklinkedin

Ny Blæksprutte…. Ja, nu er der et par nye billeder fra min hækle hverdag.

Suttesnoren er en kopi af den jeg har lavet før. Den snor sig bare, synes jeg har læst et sted at jeg kan bruge en større nr. nål hvis den snor sig, så det må prøves. 🙂

Sprutten er også en kopi af den jeg har lavet før, bare med flere farver. Ville lige afprøve at lave en med masser af farver. Men tænker der måske skal tænkes mere over farverne på de næste der skal laves.

Men håber på at der er en der synes den er sød og gerne vil aftage den til sit barn 🙂

Den blæksprutte havde jeg i en af mine mange hæklebøger, som jeg heller aldrig har prøvet, og der var nemlig flere farver på krop og ensfarvet på hoved, ben og hale, derfor fandt jeg dette garn 🙂

Den synes jeg er blevet rigtig god. Så fik jeg også afprøvet mine sikkerhedsøjne, det giver et helt andet udtryk end hæklede øjne.

Prøve at se forskellen:

 Hvad synes I?

Der kan man også tydeligt se, forskellen på afdæmpet farver og mange pang farver 🙂 Hvilken en er bedst? Hvad synes du?

Jeg kan godt lide at lave disse små ting, for det tager ikke så lang tid. og det er smadder hyggeligt. Men nu har jeg ikke læst en bog i lang tid, fordi jeg har siddet og hæklet, plus jeg har også en fastelavns dragt til Nanna der skal syes. Hun vil være brud 🙂 Så der kommer nogle flere indlæg hvordan det spænder af, glæder mig faktisk også til at komme i gang med symaskinen igen 🙂

Anne 🙂

Skriv et svar