Stress og arbejdsglæde

Facebooklinkedin

Hverdagen er klar igen og i aften skal jeg til foredrag med TL (Teknisk Landsforbund) i Stress og arbejdsglæde. Og jeg glæder mig meget.

Stress og arbejdsglæde:

Stress og arbejdsglæde er en vigtig spiller for mig i mit liv. Jeg har været så meget igennem med hensyn til arbejdsglæde på den negative front, at det er noget jeg har arbejdet meget med. Derudover var jeg for knap 4 år siden nede med stress og sygemeldt i 4 mdr. Så dette emne er noget jeg sluger til mig med kyshånd når tiden byder sig.

Og det gør den så i aften.

Det der tiltalte mig ved kurset/foredraget var følgende:

Dette oplæg er til dig, der ønsker inspiration til at håndtere pressede og frustrerede kollegaer i dagligdagen i forhold til hverdagsglæden – eller input til hvordan du selv holder balancen og giver din krop optimale betingelser for altid at kunne performe.

Med udgangspunkt i energi-karet stiller vi skarpt på, hvad der er afgørende for din trivsel og opretholdelse af et godt flow. Du får værktøjer til ar ændre dét, der er behov for og en simpel strategi til at nå målet.

Et energi-boost til dig, der hellere vil være energi-fyldt end energi- forladt

Glæder mig så meget til at fortælle jer om arrangementet og hvad jeg fik med hjem i et senere oplæg.

Har I planer om kurser/selvudvikling, hvis I har noget inspiration?

🙂 Anne

 

 

Skriv et svar