Zoo-tur, Cirkus Summarum og hygge weekend

Facebooklinkedin

Sommerferie bød heldigvis også på lidt forskellige oplevelser for ungerne.

Cirkus Summarum

Sidste år var vi i Cirkus Summarum og da det endelig kom til dagen, blev Emil forhindret i at tage med, da der var en SFO lejr i vejen. Så der lovede jeg ham at jeg ville skaffe billetter igen i år, så han kunne se hvad det var for noget.

Derfor var det den første fredag i vores sommerferie, der stod på Cirkus Summarum. Ungerne havde glædet sig og nød det også meget. Men da det var færdigt blev vi hurtigt enige om at næste år er de for gamle til det. Så der skal vi prøve noget andet. Men hvis du har små børn, som kender ramasjang figurerne, så kan det klart anbefales. Men husk billetterne (som kan købes her) bliver hurtigt udsolgt, så bestil så snart i marts/april når de kommer til salg, ellers får du ikke nogle.

 

 

 

 

Efter Cirkus Summarum rullede vi op til mormor, og tilbragte et par dage der. Morten skulle til fest, så tænkte vi kunne nyde den første weekend i det Nordsjællands tæt på strand og skov. En af dagene fik jeg ungerne ud på en 5 km lang gå-tur, det var stort, der fandt vi lige nogle store lakridspiber, som er vores ynglings 🙂

 

Da vi kom hjem fra Nordsjælland tog vi en dag i Zoologisk have hele familien, selv mormor og ungernes dejlige kusine var med. Det var en dejlig dag, da det er længe siden vi var derinde sidst.

Vi var vildt heldige med vejret, dejlig sol og der er løveunger, hold op hvor er de søde 🙂 Vi havde selvfølgelig madpakke med, og da de var spist gav vi ungerne en is inden vi kørte hjem igen.

Her er et par billeder af ungerne

 

 

 

 

 

 

 

Læs også om vores dejlige tur til Sverige her

A

Skriv et svar